سن: ایدهآلترین افراد برای کاشت موی موفق افرادی هستند که بالای ۳۰ سال دارند. افراد زیر ۳۰ سال هرچند بیشترین متقاضیان را تشکیل میدهند، اما کاندیداهای خوبی نیستند زیرا ریزش مو فعال این افراد هنوز متوقف نشده و الگوی نهایی ریزش مو در آنها به طور کامل مشخص نشده است.
قطر تنه مو: قطر تنهمو بسیار حیاتی و مهم است. افرادی که قطر موی آنها زیاد است در مقایسه با افرادی که قطر موی آنها کم است، کاندیدای بهتری هستند زیرا بعد ازز انجام کاشت مو تراکم بهتری را میتوان شاهد بود. ناحیه دهنده مو: اگر میزان واحد فولیکولهای مو در ناحیه دهنده بیش از ۸۰ در سانتیمتر مربع باشد فرد کاندیدای عالیای برای کاشت مو ست.
شدت طاسی: شاید میزان طاسیی مهمترین معیار در انتخاب فرد برای کاشت مو باشد. به عنوان مثال افرادی که دچار ریزش مو وسیع هستند و تنها یک نوار باریک در پشت سرشان باقی میماند، کاندیدای خوبی برای کاشت موی موفق نیستند، چون میزان موی ناحیه دهندهه کم است و این تعداد کم مو نمیتواند رضایت بیمار را جلب کند.
انتظارات بیمار: فرد متقاضی کاشت مو باید انتظارات واقعگرایانه از کاشت مو داشته باشدکه بیشتر انتظارات غیرواقع گرایانه در خصوص میزان تراکم و خط رویش موست
خوشبختانه امروزه با اتکا به روشهای متنوع و نوین کاشت مو دیگر مشکلات قبلی کاشت مو وجود ندارد و موهای کاشته شده نیازی به ترمیم و یا رعایت موارد سخت و ناشدنی ندارند. در روشهای نوین کاشت مو که میتوان به شیوه FUT و FIT اشاره نمود، کاشت مو با استفاده از این روش بسیار ماندگار و مقاوم بوده و به علت نوین بودن و به روز بودن این شیوه ها احتمال ریزش مجدد و یا نیاز به ترمیم به حداقل رسیده و میتوان گفت تقریبا این روشها قطعی می باشند.